E. van Rijswijk

Eric van Rijswijk

Sinds 2001 ben ik huisarts in de huisartsengroepspraktijk, eerst samen met Jan van Laarhoven, nu full time. Eerder heb ik nog een aantal jaren op de Radbouduniversiteit onderwijs gegeven en onderzoek gedaan op het gebied van psychische klachten en pallatieve zorg. Mijn basisopleiding heb ik in Maastricht gedaan en de opleiding tot huisarts in Nijmegen.
Als huisarts zit ik in het Palliatief Advies Team van het JBZ en huisartsen samen en ik heb het afgelopen jaar in een hospice gewerkt. Ik ben betrokken bij een aantal zorgvernieuwingsprojecten hier in de regio en was voorzitter van Haspel (POH GGZ organisatie).
Ik werk met veel plezier in onze praktijk, samen met de assistentes, praktijkondersteuners, andere huisartsen en met patiënten. Ik vind het fijn als patiënten verantwoordelijkheid nemen voor hun gezondheid en fijn als ze meedenken hierover.
Sinds een paar jaar woon ik met mijn vrouw en drie kinderen ook in het dorp en dat is prettig, ook dat we toch ook vaak in ’s Hertogenbosch te vinden zijn.

Ik werk fulltime.

BIGnummer: 89032478401